Създадохме правителството, за да разграждаме модела на ГЕРБ и това не

...
Създадохме правителството, за да разграждаме модела на ГЕРБ и това не
Коментари Харесай

Вигенин: "Продължаваме промяната" - досущ като ИТН от миналото лято

" Създадохме държавното управление, за да разграждаме модела на ГЕРБ и това не може да стане с депутатите на ГЕРБ. Затова няма по какъв начин да бъдат признати сходни предложения ".

Това съобщи пред БНР депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Кристиан Вигенин , заместник-председател на Народното събрание, в коментар на декларираното от Бойко Борисов, че е щял да обезпечи 3-ма депутати от ГЕРБ, които да поддържат кабинет с мандата на " Продължаваме промяната ".

По думите му ПП стартират да му наподобяват на " ИТН " от предишното лято:

" Колегите от Политическа партия би трябвало добре да преценят метода и дейностите си, тъй като през вчерашния ден и през днешния ден стартират да наподобяват на Има Такъв Народ, които предишното лято се наскърбиха, че не са им подкрепили държавното управление, провокира нови избори и виждаме къде са в този момент.... Нека не се основава усещане, че на тези избори се борим за още 4-ма депутати, в противен случай, ако има избори наесен - започваме от нула и ще забележим до каква степен ще стигнем ".

  " Изборите могат да ни вкарат в още по-тежка мъка. Нашата преценка е, че в този парламент към момента е допустимо да се образува болшинство, което да продължи смяната ", акцентира изрично депутатът от Българска социалистическа партия и добави, че всяко търсене на единодушие е стъпка в добра посока. 

" Ако третият изследователски мандат пристигна при Българска социалистическа партия, бихме положили изпитание. Трябва да проведем диалози с останалите три партии, с които започнахме - Политическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ ", съобщи Вигенин.

Той посочи, че болшинството от българите не желаят предварителни избори.

Снимка: стоп кадър, БНТ
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР